Great success in the participation of ICATME in the SCCOT Congress held in Reus!

9 May, 2018 by micadera
2018-05-09_SCCT-Reus-1200x900.jpg

Last week the SCCOT congress was held in Reus, where the Hip Unit participated actively:

1 Round table presentation:

-Surgery preservation in low grade dysplasias; performed by Dr Carlomagno Cardenas.

3 Communications:

– CO-7- Retorn a l’Esport i tolerància a l’activitat post-osteotomia periacetabular (OPA); realized by Drs: Dra Marta Comas Aguilar, Dr Luís Ramírez, Dr Manel Ribas, Dr Carlomagno Cardenas, Dr Vittorio Bellotti and Dr Emanuele Astarita.

– CO-8- Osteotomia periacetabular al tractament de la displàsia de maluc mitjançant tècnica mini-invasiva, els nostres resultats a mig-llarg plaç; realized by Drs: Dra Marta Comas, Dr Luís Ramírez, Dr Manel Ribas, Dr Carlomagno Cardenas, Dr Vittorio Bellotti and Dr Emanuele Astarita.

– CO-32- Tractament de la pseudoartrosi d’escafoides mitjançant placa volar: resultats als 3 anys de seguiment; realized by Drs: Dr David Campillo, Dr Ignacio Esteban, Dr Sergi Barrera, Dr Alex Lluch, Dra Marta Comas and Dr Xavier Mir.

2 Communications opting for prize:

MO-4- Pot reduir-se la taxa de contaminació de l’injert autòleg de cresta ilíaca després de l’extracció i manipulació per a un procediment TLIF. Realized by: Dr Sergi Alabau, Dra Gemma Vilà, Dr Daniel Pérez, Dr Francesc Ciccolo, Dra Maite Ubierna and Dr Enric Cáceres.

MO-1- Nou penjoll periòstic vascularitzat del primer metacarpià al tractament de la pseudoartrosi d’escafoides: estudi anatòmic i sèrie de clínica; realized by: Dr Sergi Barrera, Dr David Campillo, Dr Xavier Mir, Dr Gerardo Méndez, Dr Jorge Knorr and Dr Francisco Soldado.

1 Poster opting for prize:

MP-1- Estudi anatòmic de la vascularització del primer metacarpià de l’avantbraç: disseny de penjolls vascularitzats periòstics; realized by: Dr Sergi Barrera, Dr Jorge Knorr, Dr David Campillo, Dr Xavier Mir, Dr Alfonso Rodríguez and Dr Francisco Soldado.

From here we want to congratulate the Hand Unit for the prize for the best poster! Our most sincere congratulations! We also want to congratulate the residents for the form and quality of the presentations.

As tutor-responsible for education, I want to take the opportunity to encourage the units that did not send communications to do so for the next congress!

A hug,

Dr Carlomagno Cardenas

Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.